Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ταξίδι για να σε βρω-Λεωνίδας Μπαλάφας


Κρατούσα πολλές επιφυλάξεις όταν μου είπαν πως πριν από περίπου ενάμιση χρόνο ένας πρώην παίκτης ρεάλιτυ έβγαλε έναν πολύ ιδιαίτερο δίσκο..Με το πρώτο άκουσμα του cd έπαψα να είμαι επιφυλακτικός!Ο Λεωνίδας Μπαλάφας κατάφερε να κάνει μία πολύ καλή δουλειά!Βεβαίως μας είχε προϊδεάσει για το τι θα ακολουθούσε με το πρώτο του cd-single με τίτλο "Ο Λεωνίδας και οι Πότες"..Η δουλειά του όμως αυτή αν και πρώτη ξεπέρασε τις προσδοκίες μας!

Το τραγούδι "Ψηλά":



Νομίζω ότι το cd καταφέρνει να μεταφέρει την ζωντάνια που έχει ο Λεωνίδας στα live του!Πολύ προσεχτικός στις επιλογές των τραγουδιών, με μουσική λιτότητα, με πολύ γλυκούς στίχους (του Στέλιου Κατσαρή), με μία μεγάλη διάθεση για περαιτέρω δημιουργία, με νεανικό παλμό, με αστείρευτη ζωντάνια παρουσιάζει μία δουλειά που βρίσκει μεγάλη απήχηση στην νέα γενιά!Ακούγεται όμως εξίσου ευχάριστα και από ανθρώπους που μεγάλωσαν με τον Σαββόπουλο ή με τον Παπακωνσταντίνου!

Το τραγούδι "Ταξίδι για να σε βρω":



Είναι λοιπόν μία ενδιαφέρουσα δουλειά η οποία σε γεμίζει αισιοδοξία για την ζωή σου, σου φτιάχνει την διάθεση, σε κάνει να νιώσεις όμορφα, σε κάνει να ακούσεις πολλές φορές όταν είσαι ερωτευμένος!Είναι απ' τις δουλειές των νέων καλλιτεχνών που αξίζει να τις προσέξουμε!

Για κλείσιμο το τραγούδι "Πλάτανος" σε live εκτέλεση:



Τα τραγούδια του cd:
01. Αναμνήσεις (ορχηστρικό)
02. Τρεις ευχές
03. Ψηλά
04. Ταξίδι για να σε βρω
05. Happy end
06. Κοτλέ σακάκι
07. Ερωτική εξομολόγηση
08. Όλα
09. Πλάτανος
10. Πού να γυρίζεις
11. Τι κρύβει αυτή η σιωπή (συμμετέχει η Νατάσα Μηνδρινού)
12. Ψηλά (bonus track)

2 σχόλια:

  1. πολύ καλός ο Μπαλάφας. Είχα κι εγώ τις ίδιες επιφυλάξεις στην αρχή, αλλά όταν κάθεσαι και ακούς τα τραγούδια του, φεύγουν αμέσως.

    Τον είδα την Παρασκευή στο gagarin και έδειχνε ότι του αρέσει πάρα πολύ αυτό που κάνει. Έπαιζε από τις 11 μέχρι τις 3.30, δεν ξέρω αν συνέχισε κιόλας, αλλά εμείς κάπου εκεί την κάναμε, και ήταν πολύ καλός.

    Έβγαλε καινούργιο δίσκο τώρα, αλλά δεν τον έχω ακούσει προσεκτικά για να πω τη γνώμη μου. Από τον προηγούμενο δίσκο, το δυνατότερο και καλύτερο κομμάτι μάλλον ήταν ο "πλάτανος", κι ας μην ακούγεται τόσο όσο τα άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α τον έβγαλε κιόλας;Μας είχε πει όταν μιλησαμε μαζί του τηλεφωνικά ότι θα αργήσει λίγο να τον βγάλει!Θα τον ακούσω λοιπόν!Ελπίζω να συνεχίζει να ναι τόσο καλός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή